Janne Puhakan kuolemaa tutkitaan nyt murhana

Janne Puhakan kuolemaa tutkitaan nyt murhana, kertoo poliisi MTV Uutisille.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Matti Högman kertoo MTV Uutisille, että tarkasteli tiedossa olevia seikkoja syyttäjän kanssa. He tulivat siihen tulokseen, että tässä vaiheessa on syytä epäillä murhaa.

Perusteena ovat Högmanin mukaan se, että poliisin käsityksen mukaan tekoon liittyy sekä vakaa harkinta että erityisen raaka ja julma tekotapa.

Entisen liigakiekkoilija Janne Puhakan, 29, epäillään tulleen ammutuksi kodissaan Espoon Henttaalla sunnuntaina.

Kyse on rauhallinen ja keskiluokkainen espoolainen omakotitaloalue.

Epäilty Puhakan kumppani

MTV:n tietojen mukaan Puhakan puolison, 66-vuotiaan Rolf Nordmon, epäillään ampuneen Puhakan hengiltä sunnuntai-iltana.

Puhakka tuli jääkiekkouransa lisäksi tunnetuksi siitä, että oli ensimmäinen julkisesti homoseksuaalisuudestaan kertonut SM-liigassa pelannut jääkiekkoilija.

Hän on asunut avoliitossa häntä 37 vuotta vanhemman norjalaismiehen kanssa. Miehet ovat seurustelleet yli kymmenen vuoden ajan.

Poliisi on kertonut tiedotteessaan, että tapauksessa on epäiltynä Puhakan avopuolison ikäinen mies, ja myös ilmoitettu uhrin ikä täsmää tapaukseen. Se on tyytynyt kommentoimaan, että osapuolet tunsivat toisensa entuudestaan.

– Meillä on käsitys siitä, mitä on tapahtunut, mutta se on toistaiseksi vasta epäily ja sitä selvitellään, tapauksen tutkinnanjohtaja kertoi MTV Uutisille aiemmin tänään maanantaina.

Aiemmin rikosnimikkeen koventumisesta kertoi Iltalehti.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat