Veljekset taklasivat surutta toisiaan – SM-liigapelin kuuma tilanne nauratti Joni Tuulolaa: "No sille terveisiä"

Tuulolan veljekset ottivat toisistaan mittaa – Joni lähetti napakat terveiset Eetulle 0:43
Näin Tuulolan veljekset Joni ja Eetu rymistelivät vastakkain HPK:n ja Tapparan välisessä ottelussa. Tilanne nauratti Joni Tuulolaa MTV Urheilun haastattelussa pelin jälkeen.

HPK:n ja Tapparan välisessä SM-liigaottelussa nähtiin lauantain kierroksella harvinainen tilanne, kun vastapuolilla pelanneet Tuulolan veljekset Joni ja Eetu taklasivat vuoron perään toisiaan kunnon jysäyksillä.

Tilanne nähtiin kuuman kamppailun toisen erän lopussa. Ensin Tapparan paidassa pelannut Joni Tuulola näki tilaisuutensa tulleen, kun Eetu pääsi kiekkoon kiinni vastustajan maalin takana.

Kunnon niitin jälkeen veljesten kaksintaistelu jatkui HPK:n vaihtoaition edessä. Tv-kuvissa näkyi, kun kaksi vuotta nuorempi Eetu Tuulola yritti kostoksi pommittaa veljensä vaihtoaitioon.

Vierasjoukkue Tapparan 5–2-voittoon päättyneessä ottelussa joukkueensa toisen maalin tehnyt Joni Tuulola oli kamppailun jälkeen MTV Urheilun haastattelussa.

Selostaja Jani Alkion kysymys nosti hymyn puolustajan kasvoille. Hän lähetti suorassa lähetyksessä napakat terveiset veljelleen. Taklaukset ja Joni Tuulolan kommentin voi katsoa jutun videolta.

Lue myös:

    Uusimmat