Lammas ja karitsa alkavat kuulua yhä useammin suomalaiseen ruokapöytään. Pääsiäinen on kuitenkin niiden huippusesonki, joten kokosin yhteen kaikki bloggaamani lammas- ja karitsareseptit. Mukana on herkkua monesta ruhonosasta.
Oluessa haudutettu ja riivitty karitsanpotka tacon väliin MTV Oy, All rights reserved
Lampaanpotkat Roquefort-spelttirisoton ja mustikka-vodkakastikkeen kera MTV Oy, All rights reserved
Kreikkalaiset fetatäytteiset lammaspullat MTV Oy, All rights reserved
Sherryssä haudutettu karitsanpaisti MTV Oy, All rights reserved
Karitsa-gyros MTV Oy, All rights reserved
Mausteista karitsan jauhelihaa paahdetulla bataatilla MTV Oy, All rights reserved
Tunisialainen makea lammaspata – Marka hloua MTV Oy, All rights reserved
Haudutettua karitsan lapaa MTV Oy, All rights reserved
Maailman helpoin grilliateria karitsanfileestä ja kasviksista MTV Oy, All rights reserved