Äitienpäivä osuu kasvukaudessa varsin haastavaan paikkaan. Kevät puskee jo vahvasti luonnossa, mutta kauden kasvikset ovat vielä vähissä. Apua voi pyytää etelämpää Euroopasta. Syön itse esim. parsaa vasta, kun sitä saa eurooppalaisena.
MTV Oy, All rights reservedRavintoloiden äitienpäivämenut ovat valitettavan usein puhdasta rosvousta ja rahastusta. Suoraan sanoen, vappu- sekä äitien- ja isänpäivän menut ovat koko ravintola-alan häpeäpilkkuja. Lounasbuffet-tasoista ruokaa kovalla hinnalla. Olen varma, että äiti kuin äiti kokee itsensä tärkeämmäksi, kun saa rakkaudella itse tehtyä ruokaa. Kokosin yhteen tukun kasvisruokareseptejä, joista voi loihtia valloittavan äitienpäiväaterian. Mukana on ruokia, jotka maistuvat taatusti vannoutuneille lihansyöjillekin. Kokeiltu on ja useasti.