Porsaankyljys on edullista ruokaa, josta loihdit helposti herkullisen illallisen.
Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus, Sivumaku-blogissa kerrotaan. Tässä reseptissä porsaankyljykset saavat aivan uuden ulottuvuuden viinirypäleitä sisältävästä kastikkeesta.
– Nopea, helppo ja hauska ruoka! Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kiteyttää.
Porsaankyljykset pyöritellään ennen paistamista kevyesti vehnäjauhossa ja paistetaan rapeiksi kuumassa öljyssä. Viinirypäleistä, viinistä ja kanaliemestä syntyvä helppo kastike viimeistellään dijon-sinapilla.
Porsaankyljysten lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi, blogissa vinkataan.
Reseptin sinappisella viinirypälekastikkeella höystettyihin porsaankyljyksiin löydät Sivumaku-blogista.
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.