Aliarvostetusta lihasta syntyy arjen juhlaruoka – tätä edullista reseptiä on kokeiltava!

porsasSIVUMAKUäläkäytä
Viinirypäleillä maustettu kastike antaa porsaankyljyksillä uutta makua. Sivumaku/Jani Kinnunen

Porsaankyljys on edullista ruokaa, josta loihdit helposti herkullisen illallisen.

Porsaankyljys on possun parhaita ja aliarvostetuimpia osia, minkä hyvä puoli on sen edullisuus, Sivumaku-blogissa kerrotaan. Tässä reseptissä porsaankyljykset saavat aivan uuden ulottuvuuden viinirypäleitä sisältävästä kastikkeesta. 

– Nopea, helppo ja hauska ruoka! Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen kiteyttää.

Porsaankyljykset pyöritellään ennen paistamista kevyesti vehnäjauhossa ja paistetaan rapeiksi kuumassa öljyssä. Viinirypäleistä, viinistä ja kanaliemestä syntyvä helppo kastike viimeistellään dijon-sinapilla. 

Porsaankyljysten lisukkeeksi sopii riisi, risotto, salaatti tai vaikka pottumuusi, blogissa vinkataan.

Reseptin sinappisella viinirypälekastikkeella höystettyihin porsaankyljyksiin löydät Sivumaku-blogista

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!