Tonkatsu on suosittu japanilainen porsaanleikettä muistuttava ruokalaji, joka tehdään leivittämällä porsaankyljykset kananmunaan ja jauhoihin. Kokeile rohkeasti herkullista reseptiä!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen hehkuttaa blogissaa tonkatsun reseptiä. Ruokalaji sopii loistavasti erilaisiin tilaisuuksiin arkiruoan tai hienommankin illallisen rooliin.
– Anna itsellesi hetki aikaa miettiä korppukuorrutettua possu- tai kanafileetä, joka fritataan ja tarjoillaan syvän ketsuppikastikkeen kera, Kinnunen kannustaa.
– Tonkatsu toimii loistavasti myös kanaversiona. Japanilaiseksi sen tekee lähinnä Worcestershire-kastikkeella vauhditettu ketsuppisoosi, joka muuttaa makua olennaisesti muihin verrokkeihin. Toimii niin arkipäivän helppona pelastajana, illanistujaisten snackina kuin myös maailman parhaana hiukopalana illanistujaisten jälkeisenä päivänä, Kinnunen listaa.
Katso tonkatsun resepti täältä.
Tykkää Jani Kinnusen Sivumaku-blogista Facebookissa!
Video: Testaa myös tämä herkku.
1:30