- Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
- Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
- Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
- Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
- Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle.
Makuja
Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas
0:37
Feta-pinaattimunakkaan valmistusvaiheet näet videolta!
Julkaistu 18.11.2022 06:30
Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 3–4 munaa
- 1–2 rkl kermaa
- 1 kourallinen pinaattia
- 10 kirsikkatomaattia
- 80 g fetaa
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Aamiainen- 17.03.202308:51
- 18.11.202206:30
- 10.03.202007:47
- 03.02.202007:30