Julkaistu
Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.
Ainekset
- 3–4 munaa
- 1–2 rkl kermaa
- 1 kourallinen pinaattia
- 10 kirsikkatomaattia
- 80 g fetaa
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
- Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
- Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
- Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
- Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
- Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa