Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen feta-pinaattimunakas

0:37img
Feta-pinaattimunakkaan valmistusvaiheet näet videolta!
Julkaistu 18.11.2022 06:30

MTV LIFESTYLE

Feta-pinaattiomeletti on oiva aamupala, mutta sopii vaikka lounaaksi tai iltapalaksikin! Testaa Harri Syrjäsen helppo resepti.

Ainekset

  • 3–4 munaa
  • 1–2 rkl kermaa
  • 1 kourallinen pinaattia
  • 10 kirsikkatomaattia
  • 80 g fetaa
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Siivuta tomaatit. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Sekoita haarukalla kevyesti, älä vatkaa.
  2. Freesaa kuumalla pannulla pinaatit ja tomaatit voi nokareessa max. 1 minuutin.
  3. Poista pannulta lautaselle ja laske levyn lämpötilaa keskilämmölle. Laita pannuun loppu voi ja kaada munat joukkoon. Tärkeää, että pannu ei ole liian kuuma, ettei munakas kuivu vaan pysyy mehukkaana.
  4. Vedä munakasmassaa pohjaa pitkin reunoilta keskelle, kunnes pinta hieman kiinteytyy. Lisää sitten pinaatit ja tomaatit munakkaan päälle.
  5. Murenna fetajuustoa ja anna paistua rauhassa, kunnes munakas on lähes hyytynyt. Kippaa toinen puoli päälle ja kaada lautaselle. 

Tuoreimmat aiheesta

Aamiainen