Helppo niksi! Tässäkö paras tapa lämmittää riisi uudelleen?
Ehtikö riisiruoka jäähtyä lautaselle? Pelkkä mikroon laittaminen ei riitä, jos haluat välttää kuivan riisin.
Jos riisi lojuu kylmänä lautasella, mutta nälkä vielä vaivaa, kannattaa lautanen laittaa mikroon vasta pienen esivalmistelun jälkeen.
Parempi tapa uudelleenlämmitykselle on Buzzfeedin mukaan nimittäin se, että kastat paperipyyhkeen veteen, rutistat siitä ylimääräiset vedet pois ja laitat sen ruoan päälle. Laita lautanen mikroon noin minuutiksi. Tämän jälkeen riisiruokasi on jälleen syömäkelpoinen, ja maistuu vielä tuoreelta.
Lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"