Tämän helpon jauheliha-kaalipadan voit tehdä sesongin mukaan eri kaaleista.
Jos etsit helppoa, edullista ja ravitsevaa ruokaa, kannattaa kokeilla tätä mehevää kaalipataa. Jauheliha-kaalipadan ohjeen on tehnyt Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen.
Lue myös: Moni ei ole tajunnut käyttää ruokakaupan edullista herkkua: "Ehdottomasti lautaselle roskiksen sijaan!"
– Ihana kaalipata valmistuu milloin tahansa. Alkukesästä kannattaa hyödyntää varhaiskaalia, mutta kokeile ihmeessä myös punakaalia. Silloin saat ruokaan myös jännän värin, Kati vinkkaa.
Kaali on edullinen terveyspommi
Nyt kaupoista saa vielä maukasta kesäkaalia, jota kaalipataan kannattaa sujauttaa. Kaalit ovat sesongissa ollessaan kauppojen hedelmä- ja vihannesosastojen edullisimpia kasviksia, joten niitä todella kannattaa hyödyntää ruoanlaitossa. Kaalit ovat ravintoarvoiltaan myös todellisia terveyspommeja.
Katin kaalipadasta löytyy myös muun muassa jauhelihaa, porkkanaa ja riisiä. Mikä parasta, ruoan valmistaminen ei vie tuntikausia aikaa.
– Tämä ruoka kypsyy nopeasti kattilassa tai padassa liedellä.
Nappaa ohje: Jauheliha-kaalipata – helppoa ja nopeaa ruokaa
Lue myös: Espoolaisen Taru Erviön kaalisalaatin pääainesosa unohtui kesämökin hyllylle, viikkoja myöhemmin kaapissa odotti yllätys – katso huikea lopputulos
Katso myös video: Ethän heitä kukkakaalin lehtiä roskiin? Näin ne kannattaa hyödyntää
2:11