Helppoa ja nopeaa! Katin jauheliharuoan päätähtenä on ruokakaupan edullinen terveyspommi
Tämän helpon jauheliha-kaalipadan voit tehdä sesongin mukaan eri kaaleista.
Jos etsit helppoa, edullista ja ravitsevaa ruokaa, kannattaa kokeilla tätä mehevää kaalipataa. Jauheliha-kaalipadan ohjeen on tehnyt Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen.
– Ihana kaalipata valmistuu milloin tahansa. Alkukesästä kannattaa hyödyntää varhaiskaalia, mutta kokeile ihmeessä myös punakaalia. Silloin saat ruokaan myös jännän värin, Kati vinkkaa.
Kaali on edullinen terveyspommi
Nyt kaupoista saa vielä maukasta kesäkaalia, jota kaalipataan kannattaa sujauttaa. Kaalit ovat sesongissa ollessaan kauppojen hedelmä- ja vihannesosastojen edullisimpia kasviksia, joten niitä todella kannattaa hyödyntää ruoanlaitossa. Kaalit ovat ravintoarvoiltaan myös todellisia terveyspommeja.
Katin kaalipadasta löytyy myös muun muassa jauhelihaa, porkkanaa ja riisiä. Mikä parasta, ruoan valmistaminen ei vie tuntikausia aikaa.
– Tämä ruoka kypsyy nopeasti kattilassa tai padassa liedellä.
Nappaa ohje: Jauheliha-kaalipata – helppoa ja nopeaa ruokaa
Katso myös video: Ethän heitä kukkakaalin lehtiä roskiin? Näin ne kannattaa hyödyntää
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä