Kokki ja ravintoloitsija Henri Alén vinkkasi Huomenta Suomessa suosikkisalaattinsa ohjeen.
Huomenta Suomessa sunnuntaina vieraillut kokki Henri Alén paljasti lähetyksessä yhden suosikkiarkiruoistaan ja jakoi myös sen ohjeen katsojille.
Nappaa ohje: Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
Lue myös: Tämä arkiruoka on ykkösvalinta pienellä budjetilla: "Nopea, helppo ja hyvin edullinen"
"Edullinen, ruokaisa, sisältää paljon proteiinia ja säilyy pitkään"
Alén kertoi tekevänsä itse usein nopeasti ja helposti valmistuvaa italialaista tonnikalasalaattia.
– Tämä on yksi parhaista ruoista monestakin syystä. Ensinnäkin se on edullinen, todella ruokaisa, sisältää paljon proteiinia ja säilyy pitkään. Tämä paranee vain. Toisena päivänä vielä parempi, kolmantena kaikkein parhaimmillaan, Alén ylisti.
Alénin italialaiseen tonnikalasalaattiin sujahtaa myös papuja, joita kokilla on omien sanojensa mukaan aina kaapissa kikherneiden lisäksi. Alén kertoi tekevänsä salaattia aina ison satsin kerrallaan jääkaappiin.
– Tämä on hyvin simppeli salaatti, Alén tähdensi.