Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

"Herkullinen korvike kermalle" – käytätkö jo tätä raaka-ainetta?

katselukopio_kana_kookoskeitto_4_D4S9474_100915-Edit (002)
Kookosmaito sopii myös keittoihin korvaamaan kerman.Hellapoliisi / Kati Jaakonen
Julkaistu 18.10.2015 18:04
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkasi Makuja.fi:lle, kuinka kerman voi korvata ruoanlaitossa.

Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa hyödyntämään ruoanlaitossa kookosmaitoa. Jos kermaisiin resepteihin haluaa keveyttä ja twistiä, kannattaa rohkeasti kokeilla kerman korvaamista kookosmaidolla.

– Kookosmaito on herkullinen korvike kermalle, ja sitä kannattaa hyödyntää varsinkin maidottomassa ruokavaliossa, Hellapoliisi vinkkaa.

Bloggaaja suosittelee lisäämään kookosmaitoa etenkin mausteisiin ruokiin. 

– Kookosmaidon mainioita seuralaisia ovat chilipaprika, valkosipuli ja tuoreet yrtit, kuten korianteri ja minttu, Hellapoliisi vinkkaa.

Katso Hellapoliisin kana-kookoskeiton resepti täältä!

Tuoreimmat aiheesta

Makuja