Parsa sopii myös arkiseen pastaan väriä ja makua tuomaan.
Vinkkasimme taannoin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla ohjeen kevään parhaaseen parsarisottoon. Käynnissä oleva parsasesonki houkuttelee testaamaan tätä odotettua raaka-ainetta monenlaisiin ruokiin.
Oletko tullut ajatelleeksi, että parsa sopii myös monen arkisemman ruoan joukkoon?
Lue myös: Parasta parsarisottoa! Hans Välimäen ja Harri Syrjäsen helpot ohjeet: "Isoin virhe on..."
Helppo tonnikalapasta parsalla höystettynä
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkasi muutama vuosi sitten helpon tonnikalapastan ohjeen.
Pastassa perinteinen vehnäpasta korvataan kaurapastalla ja tonnikala saa kaverikseen keväisen parsan.
– Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan, Kati vinkkasi.