Katin helppo tonnikalapasta sisältää herkullisen yllätyksen: "Ihana ruoka"
Parsa sopii myös arkiseen pastaan väriä ja makua tuomaan.
Vinkkasimme taannoin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla ohjeen kevään parhaaseen parsarisottoon. Käynnissä oleva parsasesonki houkuttelee testaamaan tätä odotettua raaka-ainetta monenlaisiin ruokiin.
Oletko tullut ajatelleeksi, että parsa sopii myös monen arkisemman ruoan joukkoon?
Helppo tonnikalapasta parsalla höystettynä
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkasi muutama vuosi sitten helpon tonnikalapastan ohjeen.
Pastassa perinteinen vehnäpasta korvataan kaurapastalla ja tonnikala saa kaverikseen keväisen parsan.
– Tonnikapalapasta on ihana ruoka, joka valmistuu helposti arkisista raaka-aineista. Kaurapasta on mukavan makuinen ja tonnikala maistuu yleensä lapsillekin. Mausteita voit lisätä oman makusi mukaan, Kati vinkkasi.
Katso videolta vinkit tonnikalapastan valmistamiseen ja nappaa ohje: Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät