Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Huikea oivallus: Yllättävä raaka-aine tekee munakkaasta täydellistä

Julkaistu 13.05.2015 09:03
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Oletko koskaan lisännyt munakkaan joukkoon mehua? Popsugar.comin mukaan näin kannattaisi aina tehdä.

Munakas on helppo ja nopea aamupala, joka pitää proteiinipitoisuutensa vuoksi nälän loitolla pitkään. Yllättävällä raaka-aineella klassikkoruoasta saa kuitenkin entistä herkullisempaa.

Täydellisen munakkaan salaisuus on appelsiinimehu

Aavistus appelsiinimehua tekee Popsugar.com-sivuston mukaan munakkaasta entistä parempaa. Mehu tuo tavallisesti suolaiseen munakkaaseen aavistuksen makeutta, ja kirkastaa klassikkoherkun väriä.

Jos appelsiinimehua lisää munakkaaseen vain vähän, ei sitä maista erikseen, vaan mehu täydentää munakkaan makumaailmaa. Apaattisen värinen munakas muuttuu appelsiinimehun vaikutuksesta myös houkuttelevamman näköiseksi.

Lähde: Popsugar

14:06img

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Tuoreimmat aiheesta

Kananmuna