Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään mansikan yllättävän raaka-aineen, fetajuuston, kanssa.
Mansikat ja fetajuusto – täydellinen makupari
Bloggaaja suosittelee maistelemaan mansikoita fetajuuston kanssa, sillä voimakas juusto sopii erityisen hyvin makeiden mansikoiden seuraksi. Tämä jälkiruoka maistuu myös suolaisen ystäville!
– Se on äärimmäisen helppo, nopea, maukas, hauska, sesonkia myötäilevä eikä liian makea. Toimii täydellisesti myös cocktail-palana kuohuvan kylkeen, Kinnunen hehkuttaa blogissaan.
Bloggaaja yhdistää juuston ja mansikat fetamansikoiksi, joiden maku täydentyy amarantilla.
– En kirjoita ohjeeseen määriä. Ne menevät enemmän silmämääräisesti ja juustosiivun paksuudella voi säädellä makua ja makeutta aika paljon, Kinnunen toteaa.