Luonnossa on paljon ilmaisia raaka-aineita, joita voi hyödyntää ruoanlaitossa – ja juomien maustamisessa. Ota selvää, kuinka villiyrteillä on mahdollista maustaa punaviiniä!
Hortakouluttajat Jouko ja Raija Kivimetsä vierailivat MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa kertomassa vinkkinsä villiyrttien hyödyntämiseen tänä keväänä. Etenkin mesiangervoa kannattaa hyödyntää keittiössä nyt monipuolisesti.
Mesiangervo pelastaa halvan viinin
Jouko Kivimetsä kertoi vinkkinsä siihen, kuinka mesiangervon avulla on mahdollista pelastaa muun muassa halpa viini.
– Jos tällaisen lehden tai kukintoja myöhemmin laittaa 5–10 minuutiksi ihan halpaan punkkuun, niin siitä tulee sellaista ihan samettista, vuosikertaviinin makuista. Sillä voi huijata ystäviä, jotka ovat mukamas viinintuntijoita, Kivimetsä vinkkaa.
Mesiangervo on myös luonnollinen kipulääke. Katso videolta, kuinka mesiangervo kannattaa hyödyntää kivunlievitykseen!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.