Jamie Oliver paljasti chilifaktan, jota moni ei ole edes tullut ajatelleeksi: "Mahtava idea!"
Kaikkien tuntema televisiokokki Jamie Oliver paljasti Instagram-tilillään näppärän chilivinkin, joka auttaa myös vähentämään ruokahävikkiä.
Videolla: Maistuisiko hyvä arkiruoka? Nappaa Kari Aihisen moussakaresepti.
Kerroimme jo aiemmin Jamie Oliverin maitokanareseptistä, joka on täydellinen kotiruoka. Kokonainen maitobroileri kuuluu huippukokki Jamie Oliverin suosituimpien reseptien joukkoon, eikä mikään ihme. Vain muutamasta raaka-aineesta valmistuva superhelppo herkku hurmaa niin maullaan kuin tuoksullaan.
– Luota minuun, tulet rakastamaan tätä. Maidosta syntyy mitä maukkain kastike, kokki kirjoittaa verkkosivuillaan.
Nyt Jamie Oliver haluaa helpottaa ihmisten ruoanlaittoa kotona jakamalla yhden hyvän niksin chileihin liittyen. Vinkistä kertoo ruokasivusto The Kitchn.
Jamien näppärä chilivinkki
Oletko sinä tullut ajatelleeksi, että myös chilejä voi pakastaa? Oliverin mukaan pakastaminen on mainio keino hyödyntää chilit, jotka ovat jääneet yli muusta ruoanlaitosta. Niksi ei kuitenkaan jää tähän, vaan oleellisin juttu on se, että chilit voi raastaa pakastettuina, jolloin välttyy ärsyttävältä pilkkomiselta.
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
– En ole tullut ajatelleeksikaan tätä. Mahtava idea! Jamie Oliver Instagram-tilillä hehkutetaan.
Kun siis seuraavan kerran käytät vain osan chilistä tai chileistä, laita loput pakastimeen ja nappaa sieltä raastettavaksi. Näin sinulla on aina chiliä valmiina käytettäväksi eri ruokien mausteena, etkä joudu joka kerta ostamaan kaupasta uusia ja pilkkomaan niitä.
Lue myös: Suomalainen chiliguru paljastaa: Syy, miksi chiliä ei kannata ostaa supermarketin laarista
Lue myös: Jamie Oliverin megahelppoa ruokaa ylistetään: "Luultavasti kaikkien aikojen paras kanaresepti"
Uusinta. Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2020.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan