Eväiden tekeminen töihin on harvan mielipuuhaa, mutta helppoutensa ansiosta laiskimmatkin saattavat tämän ohjeen avulla innostua. Tortillavuoka maistuu niin lapsille kuin aikuisillekin ja täytteet voi valita oman mielensä mukaan.
Arjen kiireessä monet suosivat lounasbuffetteja tai valmisruokia, mutta pidemmän päälle ruokailun ulkoistaminen käy lompakon päälle. Jo pienellä vaivalla eväät valmistuvat kotona helposti ja nopeasti.
Meal prepping eli ruokapreppaus on suosittu tapa suunnitella ja valmistaa ruoat etukäteen. Jopa koko viikoksi kerrallaan.
Helppo tortillavuoka 20 minuutissa
Liemessä-blogia pyörittävän ruokavaikuttajan Jenni Häyrisen reseptivalikoimaan kuuluu tortillavuoka, jota hän tekee aina säännöllisin väliajoin.
Kokoa pystyy varioimaan helposti tarpeen mukaan.
– Ruoan voi tehdä myös vaikka irtopohjakakkuvuokaan, jolloin syömistä riittää useammalle päivälle tai useammalle syöjälle. Kunhan astia on uuninkestävä, Häyrinen ohjeistaa.
Tortillavuokaan tarvitset nimen mukaisesti vuoan ja tortillalettuja sekä haluamasi täytteet. Ruokavaikuttajan tämänkertaiseen yhden henkilön tortillalounaaseen tuli tonnikalaa, tomaattia, kesäkurpitsaa, fetaa, kananmunaa ja mausteita.