Näppärä tapa valmistaa lasagnea jakaa ruoan juuri sopivan kokoisiin annoksiin.
Lasagne kuuluu usean arkiruokarepertuaariin, eikä syyttä.
Lasagnea on helppo tehdä kerralla isompi määrä, sitä on helppo varioida myös kasvisruokavalioon sopivaksi, laktoosittomaksi ja gluteenittomaksi ja se maistuu kaiken ikäisille.
Yleensä lasagnea valmistuu valtava vuoallinen, joka vie runsaasti tilaa jääkaapissa.
Allt om Mat -sivustolla kerrotaan kuitenkin niin yksinkertaisen nerokkaasta niksistä, että väkisinkin miettii, "miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?".
Lue myös: Kari Aihinenkin suosittelee tätä mielettömän hyvää jauheliharuokaa – helppo valmistaa
Suoraan pienempiin rasioihin
Lasagne on suorastaan täydellinen ruoka siihen, että sen voi valmistaa suoraan useaan pienempään, uuninkestävään lounasrasiaan.
Näin saat esimerkiksi suoraan pakastettua osan lasagnesta ja jääkaappi tyhjenee sitä mukaan, kun lasagnekipot tyhjenevät.
Sopivan kokoinen lasagnekippo on myös helppo ottaa evääksi.
Lue myös: Arkiruoka hakusessa? Testaa Harrin "superhyvä" lasagnekeitto
Lue myös: Oletko tajunnut käyttää tortilloja näin? Entistäkin helpompi arkiruoka
Katso myös: Kuinka kauan jauheliha säilyy pakastimessa?
0:54
Katso Makuja-sivuston parhaat reseptit!
Lähde: Allt om Mat