Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmunakikka, joka jokaisen kotikokin pitäisi osata

0:40img
KATSO VIDEO: Kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erottelu: Pidä mielessä tärkeä seikka!
Julkaistu 29.03.2024 09:44

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Osaatko erotella kananmunan valkuaisen keltuaisesta? Katso videolta tärkeimmät tärpit.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin viime pääsiäisenä Hellapoliisina tunnetun Kati Jaakosen ohje sitruuna-marenkileivoksiin.

Marengin ja monen muunkin herkun valmistamista varten kananmunan valkuainen täytyy joskus erotella keltuaisesta. Homma luonnistuu helposti, kun pitää mielessä muutaman tärkeän seikan. 

Katso jutun yllä olevalta videolta Katin vinkki kananmunan valkuaisen ja keltuaisen erotteluun.

Lue myös: Vapaan kanan munia, ulkokananmunia vai luomua? Tässä kananmunien todelliset erot

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran huhtikuussa 2023.

Tuoreimmat aiheesta

Kananmuna