Kätevä kikka helpottaa vuohenjuuston paistamista – näin valmistuu Harri Syrjäsen mansikkainen kesäsalaatti!
Televisiosta tuttu kokki Harri Syrjänen jakoi ohjeen herkulliseen kesäsalaattiin.
Kokkisodan kaudet näet Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!
MTV3-kanavalta tuttu, muun muassa Kokkisota-ohjelmassa nähty kokki Harri Syrjänen jakoi pitkin viime vuotta Instagram-tilillään erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä, kuten tämän lohi-avokadopastan sekä herkullisen pastaversion tikka masalasta.
Viime aikoina mies on kuitenkin kesän kunniaksi vinkannut Instagram-tilillään erilaisia salaattiohjeita, kuten klassisen caesarsalaatin sekä prosciutto-mozzarellasalaatin.
Vaikka ollaan jo pitkälle elokuussa, sääennusteet lupailevat vielä helleputkea. Kesäiseen päivään sopinee ruoaksi Syrjäsen viimeisin vinkki, mansikka-vuohenjuustosalaatti.
– Tää saa mut hyvälle tuulelle, kesää jäljellä, mansikat maistuu makeelle ja ihmiset hymyilee. Vuohenjuusto-mansikkasalaatti räjäyttää sun päivän. Heti testiin, mukavaa ja helppoa viikonloppua, Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen lausuu Instagram-julkaisussaan.
Julkaisun kommenteissa kokkia kiitellään vuolaasti monelle yllätyksenä tulleesta, vuohenjuuston paistamiseen liittyvästä leivinpaperivinkistä: kuumalle pannulle kannattaa laittaa leivinpaperia ennen vuohenjuuston paistamista paistamisen helpottamiseksi. Leivinpaperikikan näet yllä olevalta videolta, jolla kokki näyttää tutuksi tulleeseen tyyliinsä, kuinka helposti salaatti valmistuu.
Katso resepti: Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti
Lue myös: Varoitus! Saattaa aiheuttaa akuutin pastahimon – Harri Syrjäsen punajuuri-vuohenjuustopasta hurmaa
Entä tiedätkö, mitä tapahtuu, kun suomalaisesta kaupasta ostettuja mansikoita liottaa puoli tuntia suolavedessä? Katso:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"