Näin valmistuu Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti 1:00

Harri Syrjäsen mansikka-vuohenjuustosalaatti

Mansikka-vuohenjuustosalaatti valmistuu helposti! Katso ohje videolta.

Tv-kokki Harri Syrjäsen herkullinen mansikka-vuohenjuustosalaatti sopii kesäpäivään.

Ainekset

  • 2 tomaattia
  • 10 kpl mansikoita
  • 1 sipuli
  • nyrkki rucolaa
  • 1 kpl sydänsalaattia
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 2 rkl suolattuja pähkinöitä
  • 1dl oliiviöljyä
  • 2–3 rkl balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Kuutioit tomaatit. Leikkaa sipuli renkaiksi. Revi salaatinlehdet pieneksi.
  2. Puolita mansikat. Viipaloi vuohenjuusto kiekoiksi.
  3. Laita kuumalle pannulle leivinpaperia ja paista vuohenjuustoon hyvä väri molemmille puolille.
  4. Sekoita salaatinkastiketta varten oliiviöljy ja balsamico ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Kokoa salaatti aineksista ja pirskota kastike päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!