Tulinen darrapasta maistuu myös niinä päivinä, kun juhlien jälkeinen kohmelo ei vaivaa, Sivumaku-blogissa kerrotaan.
Kokkaaminen darrassa tuntuu helposti voimia vievältä hommalta, joten ruoan täytyy valmistua helposti ja nopeasti. Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen darrapastassa nopeus ja helppous yhdistyvät heikossa olotilassa kaivattuihin makuihin; suolaan, rasvaisuuteen ja tulisuuteen.
– Tässä on pasta, joka on Woltia vähintään tuplasti nopeampi, blogissa luvataan.
Tulista makkaraa, suolakurkkua, kapriksia ja tomaattikastiketta sisältävä pasta vie bloggarin mukaan darran hetkessä tiehensä. Tästä lupauksesta huolimatta ruoka toimii Kinnusen mukaan erinomaisesti myös niinä päivinä, kun olotila ei ole sieltä heikoimmasta päästä.
Reseptiin käytetään italialaista nduja-makkaraa, mutta sen voi korvata helposti jollain toisella tulisella salamilla tai chorizolla.
Superhelpon ja herkullisen Darrapastan reseptin löydät Sivumaku-blogista.
Kokeile myös yhden kattilan nakkipastaa.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.