Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kokeili Sivumaku-blogissaan Etelä-Amerikan ja Italian keittiöitä yhdistelevää herkullista taco-pastareseptiä.
Jos olet sekä pastan että tacojen ystävä, olet aivan varmasti myös taco-pastan ystävä. Ja jos maustekaappisi on sisältö on kattava, ruokalajin suorastaan kruunaa itsetehty taco-mauste. Toisaalta myös valmiin maustesekoituksen käyttäminen on sallittua.
– Olen lähtökohtaisesti yksinkertaisten ja autenttisten ruokien ystävä, mutta joskus on kiva rikkoa omia ajatusaitoja. Juustoinen taco-pasta osoittautui erittäin maukkaaksi ja helpoksi lohturuoaksi. Juustoa voi lisätä reippaammin, jos haluaa siitä makoisan venyvää, Jani Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.
Pastasta tulee tällä reseptillä mausteista mutta ei tulista. Ruokaa voi virittää halutessaan esimerkiksi ylimääräisellä chilillä. Juustoinen jauhelihatäyte sopii loistavasti myös tacojen kanssa nautittuna, Kinnunen vinkkaa.