Näin kauppojen ruisleivät tehdään – MTV jättileipomossa
Oletko aina miettinyt, miten suuria volyymeja ruisleipää valmistetaan kerralla? Huomenta Suomi selvitti asian.
Tänään 28. helmikuuta vietetään suomalaisen kulttuurin päivää ja samalla kansallista ruisleipäpäivää.
Huomenta Suomi vieraili Fazerin leipomossa Lahdessa selvittämässä, miten ruisleipää valmistetaan.
Katso yllä olevalta videolta, miten kansallisruokamme muuttuu linjastolla raskista valmiiksi leiviksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku