Neljän ainesosan superhelppo pääsiäisjälkkäri: Testaa Katin herkku Kinder-suklaapatukoista!
Vieläkö mietit pääsiäisen jälkiruokaa? Tämän Kinder-jäätelön valmistat hetkessä pakastimeen odottamaan h-hetkeä.
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan moniosaaja Kati Jaakonen vinkkaa helpon pääsiäisjälkkärin, jonka voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen odottamaan. Kinder-jäätelön täytteenä ja koristeena käytetään suklaapatukoita. Tuore Kinder-tuotteiden takaisinveto ei koske suklaapatukoita.
– Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla, Kati vinkkaa.
Jäätelön valmistamiseen tarviset vain muutaman ainesosan. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit tehdä jäätelöstä myös kakun.
– Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla.
Nappaa helppo ohje: Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!
Videolla: Kinder Cookies – testaa myös helpot ja herkulliset Kinder-keksit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"