Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!
Julkaistu
Pääsiäisen jälkiruoan voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen. Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla. Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla
- Aktiivinen valmistusaika: 15min
- Kokonaisvalmistusaika: 3h 15min
- Annosmäärä: 8 annosta
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 5 dl kuohukermaa
- n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
- 1 tl vaniljasokeria
- 5 x 43 g Kinder Bueno Suklaapatukoita
Pinnalle
- 2 x 43 g Kinder Suklaapatukoita
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
- Hienonna Kinder patukat ja sekoita joukkoon.
- Laita jäätelöseos rasiaan tai leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli. Irrota vuoasta ja laita tarjolle tai ota palloja jäätelökauhalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"