Kokosimme yhteen parhaat juomaohjeet halloween-juhliin, jotka ovat karmivia ainoastaan näöltään.
VIDEO: Valmista helppoja drinkkejä baarimestarin ohjeilla!
Halloweenina voi hieman leikitellä tarjoiltavien kanssa ja koristella juomat omatekoisella tekoverellä tai irtokarkeilla. Mausta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä nämä drinkit ovat silti herkullisia!
Aperol-Margarita (1 drinkki)
limeviipale
ruokalusikallinen laavasuolaa, lakritsiströsseleitä tai turkinpippurirouhetta
2 cl sitruunamehua
4 cl Aperolia
2 cl tequilaa
2 cl Cointreauta
Kostuta cocktaillasin yläreuna limeviipaleella. Sirottele lautaselle laavasuolaa ja dippaa kostutettua lasinreunaa lautaselle, jotta suola jää lasin ulkoreunaan kiinni.
Täytä ravistin puolilleen jäillä, lisää sitruunamehu, Aperol, tequila ja Cointreau ja ravista.
Kaada juoma lasiin.
Vampyyridrinkki (4 drinkkiä)
1,5 dl kidesokeria
2 rkl vaaleaa siirappia
2 rkl vettä
1 maustemitta punaista elintarvikeväriä
vapaavalintainen punainen juoma esimerkiksi mustaherukka- tai karpalomehu tai punaviini
Sekoita siirappi, sokeri ja vesi keskenään. Keitä hetki ja anna kiehahtaa sekoittamatta seosta. Pyöräytä kattilaa kevyesti. Ota pois hellalta.
Lisää elintarvikeväri.
Dippaa lasi seokseen ja anna sen valua hieman reunojen yli. Anna jäähtyä. Lisää lasiin vapaavalintainen punainen juoma.
Tappajahai-shotit (12 shottia)
1 paketti sinistä Jell-O -hyytelöainetta (saatavilla yleensä isoimmista ruokakaupoista)
reilu 2 dl kiehuvaa vettä
reilu 2 dl vaaleaa rommia
12 hain muotoista karkkia (löytyy yleensä irtokarkkivalikoimista)
punaista elintarvikeväriä
Sekoita kulhossa hyytelöaine, kiehuvan kuuma vesi ja rommi.
Aseta tarjottimelle 12 muovista shottilasia ja jokaiseen lasiin yksi hain muotoinen karkki. Täyty lasit hyytelöseoksella ja anna jähmettyä jääkaapissa 20 minuuttia.
Ota shottilasit jääkaapista ja tiputa jokaiseen lasiin pisara punaista väriainetta ja sekoita hieman hammastikulla. Laita shotit takaisin jääkaappiin ainakin 40 minuutiksi, jotta ne ehtivät jähmettyä kokonaan.
Voit katsoa videon shottien valmistamisesta alta, tai jos julkaisu ei näy, niin täältä.