Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parasta kotiruokaa juuri nyt: Milloin söit viimeksi tämän rapeaksi leivitetyn klassikkoleikkeen?

Sveitsinleike
Sveitsinleike täytetään kinkulla ja juustolla.Shutterstock
Julkaistu 28.06.2017 20:01

MTV LIFESTYLE

Kinkku-juustotäytteinen sveitsinleike eli cordon bleu on kotiruokaa parhaimmillaan!

Milloin sinä olet syönyt viimeksi rapeaksi leivitetyn sveitsinleikkeen eli cordon bleun? Tämä ravintoloista tuttu ruokalaji on helppo valmistaa myös kotona. 

Cordon bleu on klassikkoruoka, joka valmistetaan perinteisesti porsaan- tai vasikanlihasta, mutta usein ruokalajia näkee tarjoiltavan myös broileriversiona. Päätä itse, mitä lihaa haluat käyttää!

Kokeile reseptiä:

Resepti

Tuoreimmat aiheesta

Liha