Nyt kokataan jälleen arjen parhaita luotto-ohjeita! Arkiruokahitti-juttusarjassamme vinkataan helppoja ja nopeita koko perheen ruokasuosikkeja arkeen. Tällä kertaa paistetaan rapeapintaista broileria.
Arkiruokahitti-juttusarjassa annetaan estradi lukijoidemme suosikkiohjeille Maikkarin reseptiarkistosta. Hittireseptien joukkoon mahtuu kaikkea kotikeittiön klassikoista uusiin herkkuruokiin. Ota testiin esimerkiksi tämä alkusyksyyn sopiva kantarellipasta, perinteinen ja helppo kanaviillokki , puolessa tunnissa valmistuva paras kermainen kanakastike, tai Henri Alénin mahtava uunilohi.
Tällä kertaa arkiruokahittinä herkutellaan erityisen rapeapintaista broileria Kari Aihisen tapaan.
Mahtava leivitysvinkki broilerinfileille
Suomalaisille tuttu televisiokokki Kari Aihinen ratkaisi nurmijärveläisen perheen arkiruokaongelmia MTV3-kanavan Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennella kaudella.
Jaksossa Kape opetti perhettä kokkaamaan muun muassa yksinkertaisia pastaruokia. Itse tehty pestopasta yllätti perheen äidin Pirjon täysin.
Kape vinkkasi jaksossa myös todella helpon paneroinnin broilerinfileille. Oletko tullut ajatelleeksi, että perinteisten vehnäjauhojen sijaan leivityksessä voi käyttää myös esimerkiksi maissimuroja, kuten Cornflakeseja?
– Voi ne aamiaismurot näinkin syödä, Kape lohkaisi ohjelmassa.
Muroilla leivitetyistä broilerinfileistä tulee päältä erityisen rapsakoita. Kapen ohjeessa broilereihin otetaan ensin pannulla rapea pinta, jonka jälkeen fileet paistetaan loppuun uunissa. Voit kuitenkin kokeilla broilereiden paistamista myös esimerkiksi airfryerissa.
Nappaa helppo ohje: Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan
Lue myös: Lilluvatko ostamasi broilerit "limaisessa nesteessä"? Hans Välimäki neuvoo yllättävän ratkaisun: "Minä ainakin teen niin"
Katso myös video: Näin broilerinfileille kannattaa tehdä ennen paistoa.
0:45