Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS3_Nurmijarvi_Cornflakes_kana
MTV Oy / Ida Kentala
Julkaistu 24.09.2021 10:41

MTV LIFESTYLE

Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuvat Cornflakes-maissimuroilla paneroidut broilerinfileet.

Ainekset

  • 4 broilerin rintafilettä
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maissimuroja
  • voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Cornflakes-broilerinfileet valmistuvat näin:

  1. Mausta broilerin rintafileet molemmin puolin suolalla ja pippurilla.
  2. Murskaa maissimuroja pussissa ja kaada kulhoon. Älä kuitenkaan tee niistä jauhoa.
  3. Riko kananmunat toiseen kulhoon.
  4. Pyörittele rintafileitä kananmunassa ja sen jälkeen maissimuroissa.
  5. Sulata pannulla voita ja paista broilereihin kaunis kullanruskea väri. Kypsennä kanat valmiiksi uunissa 200 asteessa noin. 10-12 min.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee