Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun – toimii niin pannulta kuin kattilasta

sivumaku-kanafritti
Frittikanapallerot vievät kielen mennessään.MTV
Julkaistu 12.07.2019 17:02

Valpuri Haapala

valpuri.haapala@mtv.fi

Frittikanapallerot sopivat täydellisesti perjantaiseen herkutteluhetkeen.

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei ole aiemmin törmännyt samantapaiseen herkkuun kuin mitä frittikanapallerot ovat. Vaikka mössömäinen taikina herätti ensin epäilyksiä, lopputulema ilahdutti kulinaristia.

Katso resepti:

Frittikanapallerot

Kinnusen frittikanapalleroresepti toimii frittikattilaa paremmin paistinpannulla, jossa kanamöykky ei pääse vahingossakaan hajoamaan.

– Erinomaista tuli öljyyn pulahtaessakin muiden frittijuttujen kera. Molempi parempi, Kinnunen kirjoittaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaruoka