Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Taran pääsiäiskakkua on kokeiltava: "Tämä on niin muhkea sisältä"

1:55img
Testaa helppoa pääsiäiskakkua! Katso videolta Taran vinkit.
Julkaistu 13.04.2022 16:58

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ravitsemustieteilijä, intohimoinen ruoanlaittaja ja ruokakirjailija Tara Junker jakoi tiistaina Viiden jälkeen -ohjelmassa reseptivinkkejään. Toinen valmistettavista herkuista oli helppo mutta näyttävä pääsiäiskakku.

Tara Junker on yksi Suomen johtavista ruoka-alan ammattilaisista. Hänet tunnetaan ravitsemustieteilijänä, intohimoisena ruoanlaittajana ja ruokakirjailijana – ja pian myös ruotsalaisen tv-ohjelman tuomarina. 

Tara antoi tiistaina ruoanlaittovinkkejään MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa. Taran keittiössä kokattiin muun muassa ricottapilviä, jotka ovat tulleet tunnetuksi ruokaintoilijan tuoreesta keittokirjasta, Taivaalla näkyy ricottapilviä (Teos, 2022).

Lue myös: Taran todella helppo arkiresepti: Ricottapilvet ovat kuin lihapullia, mutta juustosta!

Mehevä pääsiäiskakku

kakku

Tämä kakku on todella mehevää.

Lisäksi Tara antoi vinkkinsä myös mehevän pääsiäiskakun valmistamiseen. 

– Tämä on niin muhkea sisältä, Tara ylistää.

Taran pääsiäiskakun ainesosina käytetään muun muassa kesäkurpitsaa ja seljankukkamehua. Kakku viimeistellään mascarponekuorrutuksella ja raikkaalla sitruunalla. 

– Kesäkurpitsa ei anna kakkuun makua, vain kosteutta, Tara muistuttaa.

Katso videolta Taran vinkit pääsiäiskakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Kesäkurpitsa-seljankukkakakku

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka