- Lämmitä uuni 180°C asteeseen. Voitele leipävuoka (n. 10 x 25 cm) voilla.
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi sähkövatkaimella. Lisää munat ja jogurtti ja jatka vatkaamista.
- Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Raasta kesäkurpitsa ja sekoita sitruunankuori ja kesäkurpitsa taikinaan. Kaada päälle seljankukkamehu ja unikonsiemenet. Sekoita jauhot ja leivinjauhe taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina muottiin ja paista uunissa 50 minuutista 1 tuntiin, kunnes kakku ei ole enää tahmea. Anna jäähtyä muotissa täysin ennen kuin kumoat kakun.
- Sekoita tomusokeri, seljankukkamehu ja unikonsiemenet pienessä kulhossa tasaiseksi. Vatkaa mascarpone-juusto sähkövatkaimella ja kaada sokeri-mehu-unikonsiemenseos sekaan. Sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi ja levitä kakun päälle, kun se on jäähtynyt. Koristele tarvittaessa sitruunankuorella ja syötävillä kukilla.