Joulun paras glögi? Testaa Harri Syrjäsen juomareseptiä.
MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmastakin tuttu kokki, Harri Syrjänen, on pitkin vuotta jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhden kasarin one pot -pastareseptejä.
Aiemmin Syrjänen on kehitellyt muun muassa huli huli -kanan one pot -version, "kiihottavan" savulohipastan sekä "darrapastan". Entä oletko jo testannut kantarelli-pekonipastan tai hirvittävän hyvän riistapastan? Myös kouluruokien suosikki, palermon pasta, sekä kanaa tikka masala taittuvat helpoiksi yhden kasarin ruoiksi.
Lähestyvän joulun kunniaksi pastareseptit vaihtuivat kuitenkin juomaohjeeseen, kun Syrjänen julkaisi Instagam-tilillään vinkit "pikkujoulujen pakkopullaan" eli glögiin.
– Mut hei, senkin voi tehdä hyvin, Syrjänen vakuuttaa julkaisussaan.
Lue myös: Hakusessa helppo broileripasta? Testaa Harrin appelsiininen resepti: "Rakastan jo nyt tätä"
Helpolla glögillä "tehtaan takuu"
Juoma sopii one pot -reseptien jatkoksi, sillä se luonnollisesti valmistuu yhden kasarin taktiikalla. Glögiohje on tv-kokin luottoresepti.
– Tää glögiresepti on kulkenut mulla vuosia. Tehtaan takuu, irrottaa kielen kannat ja antaa kieleen sopivaa joustavuutta.