1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Paloittele 150 g voita ja sekoita se kuohkeaksi 1 ½ dl sokerin kanssa. Voit myös käyttää monitoimikonetta. Lisää kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet tasaisesti.
2. Sulata 2 rkl voita. Voitele kakkuvuoka tarkoin voilla ja leivitä korppujauhoilla niin että koko vuoka, myös reunat, ovat leivittyneet. Kaada taikina vuokaan ja tasoita se varovaisesti lusikan kuperalla puolella.
3. Kuori omenat, halkaise ne, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet niin tiiviisti kuin mahdollista taikinaan. Ripottele päälle sokeria ja kanelia. Paista uunissa 35-40 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.