1. Puhdista ankanrinnoista jänteet ja liika rasva. Leikkaa nahkaan ruudukko terävällä veitsellä ja laita lihat kylmään paistinpannuun nahka alaspäin. Kuumenna miedolla lämmöllä ja paista nahkapuolta 10-15 minuuttia. Kaada paistamisen aikana sulava rasva pannulta sitä mukaa kun sitä kertyy. Kuumenna lämpöä kun nahka on kauniin värinen, suolaa lihapuoli. Käännä ankanrintoja ja paista lihapuolta 30 sekuntia. Ota pannusta ja anna levätä.
2. Kuori ja viipaloi inkivääri. Kaada 2 l vettä viiden litran pataan ja lisää neilikat, kardemumma, tähtianis, kaneli, inkivääri, riisiviinietikka, sokeri ja soija. Kuumenna kiehuvaksi ja pistä paistolämpömittari toiseen ankanrinnoista, laita molemmat liemeen. Keitä varoen kunnes sisälämpötila on 55 astetta. Nosta ankanrinnat liemestä ja laita ne jääkaappiin. Keitä lientä kokoon kunnes jäljellä on n. 2 dl. Siivilöi ja jäähdytä liemi, laita se pakastepussiin ja lisää ankanrinnat pussiin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Laita ankanrinnat nahkapuoli leikkuulautaa vasten ja viipaloi ohuiksi siivuiksi.
3. Soijakastike: Purista appelsiineista ja limeistä mehu. Sekoita mehut soijan ja seesamiöljyn kanssa kastikkeeksi. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna chili. Sekoita silppu ja seesaminsiemenet kastikkeeseen.
4. Keitä sobanuudelit al dente -suolatussa vedessä. Kaada vesi pois lävikön avulla ja huuhdo nuudelit kylmiksi. Kuori ja halkaise kurkku pituussuuntaan, poista siemenet ja suikaloi kurkku tulitikun kokoisiksi paloiksi. Laita kurkku ja nuudelit kulhoon, kaada päälle soijakastike ja sekoita hyvin. Suikaloi kevätsipulit, mausta ankkaviipaleet suolalla ja pippurilla. Asettele salaatti neljälle lautaselle, salaatin päälle ankkaa ja koristele kevätsipulilla.