Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hoisin ankanrintaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile eksoottista ankanrintaa nuudeleiden kanssa.

Ainekset

  • 4 kpl ankanrintafilettä
  • 1 dl hoisin kastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

Tee ankan rasvaan ristikkäisviillot ja laita fileet kylmään pannuun.

Kuumenna fileitä hiljalleen, jolloin rasva alkaa sulamaan ja kaada välillä rasvaa pois pannulta. Lisää lämpöä ja paista niin kaun, että pinta on rapea ja paista liha myös toiselta puolelta nopeasti.

Kypsennä uunissa 180c n.15 minuttia, jolloin sisälämpö saavuttaa 48 asteen lämmön. Nosta kuumat ankanrinnat uunipelliltä pois puhtaalle lautaselle ja peittele fileet ilmavan kevyesti foliolla.

Anna fileiden vetäytyä 10 min ajan ja leikkaa sitten ohuita viipaleita ruokalautaselle.

Tuoreimmat aiheesta

Kiinalaista