Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tofu-nuudelikeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Aasialaistyylinen nuudelikeitto sopii kasvissyöjällekin, sillä sen pääraaka-aineena käytetään tofua. Nopea keitto saa makua hunajasta ja chilistä sekä reilusta määrästä valkosipulia.

Ainekset

  • 200 g kiinteää tofua
  • 200 g nuudeleita
  • 50 g purjoa
  • 100 g kesäkurpitsaa
  • 100 g kaalia
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 l kasvislientä
  • 1 vihreä chili
  • 3 rkl hunajaa
  • persiljaa

Valmistusohje

Leikkaa tofu, purjo, kesäkurpitsa ja kaali ohuiksi suikaleiksi ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipuliviipaleita kattilan pohjalla ja kaada päälle pari litraa kasvislientä. Mausta liemi hunajalla ja chilillä.

Lisää kasvikset ja nuudelit voimakkaasti kiehuvaan liemeen. Anna kiehua minuutin verran ja pudota mukaan tofusuikaleet sekä leikattu persilja.

Tuoreimmat aiheesta

Kiinalaista