1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Riko hummerin sakset ja kaiva niistä liha ulos, kuori pyrstöt ja ota liha talteen. Pane hummerinlihat jääkaappiin. Laita kuoret uunipellille ja paahda unissa 15 minuuttia.
2. Appelsiinifondi: Purista appelsiineista mehu. Kuori ja silppua sipuli. Murskaa ja paloittele sitruunaruoho. Kuullota sipulia, currya ja sitruunaruohoa kattilassa öljyssä ruskistamatta. Lisää paahdetut hummerinkuoret ja kaada päälle appelsiinimehu, porkkana- ja limettimehu. Kaada päälle sen verran vettä, että kuoret peittyvät, kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla hiljaa 20 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna fondin vetäytyä 30 minuuttia. Siivilöi fondi puhtaaseen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä kokoon ilman kantta, kunnes 2 dl on jäljellä. Jäähdytä fondi jääkaapissa.
3. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä ja leikkaa lohkot kalvottomiksi. Suikaloi kiinankaali karkeasti ja laita silppu lävikköön. Keitä 1 litra vettä, kaada se kiinankaalin päälle ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Viipaloi salaattisipulit ohuelti, kuori ja kuutioi mango. Jaa hummerinliha isohkoiksi paloiksi.
4. Vatkaa yhteen kylmä appelsiinifondi ja öljy. Kääntele seokseen hummerinliha, appelsiinifileet, kiinankaalisilppu, salaattisipulit, mangokuutiot ja korianterisilppu. Sekoita joukkoon viimeiseksi vihreät salaatinlehdet ja mausta suolalla ja muutamalla tipalla tabascoa.