1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Puhdista ankanrinnoista jänteet ja liika rasva. Leikkaa nahkaan viiltoja ruudukoksi. Laita ankanrinnat kylmään paistinpannuun nahkapuoli alaspäin, kuumenna pannu keskilämpöiseksi. Paista lihoja nahkapuolelta 6-8 minuuttia ja kaada pois rasva pannusta sitä mukaa kun sitä kertyy. Käännä ankanrinnat ja paista vielä 2 minuuttia. Laita ne uuninkestävään vuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla joka puolelta. Paista uunissa kunnes sisälämpötila on 56 astetta. Ota lihat uunista ja anna jälkipaistua huoneenlämmössä.
2. Kuumenna 1 litra vettä kiehuvaksi padassa, lisää pikkusipulit kokonaisina ja kuorineen. Kuumenna vesi uudestaan kiehuvaksi, siivilöi sipulit, huuhdo ne kylmäksi ja kuori. Laita sipulit, portviini ja sokeri kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä kunnes jäljellä on n. ½ dl nestettä.
3. Kuori ja hienonna risottoon tulevat sipulit. Kuumenna öljyä kattilassa ja paista sipulit siinä pähkinänruskeiksi. Lisää riisi sekä viini ja 2 dl kanalientä. Keitä erittäin miedolla lämmöllä kunnes neste on haihtunut. Laita kattila sivuun ja anna maustua. Puhdista sienet ja paloittele ne pienemmiksi paloiksi. Ruskista voi, paista sienet ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita sienet lautaselle, ne lisätään risottoon myöhemmin.
4. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Lisää loput liemestä risottoon, sekoita ja laita keskilämpöiselle levylle liedelle. Lisää parmesaani, voi ja paistetut sienet kun risotto on lämmennyt. Sekoita hyvin ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna portviinisipulit, lisää vasikanfondi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Laita ankanrinnat nahkapuoli ylöspäin uunin ylätasolle ja lämmitä n. 3-4 minuuttia. Ota ne uunista ja anna levätä liinan päällä. Viipaloi ankanrinnat ja mausta suolalla ja pippurilla. Asettele risottoa neljälle lautaselle, asettele ankanviipaleita päälle ja viimeistele sipuleilla ja kastikkeella.