1. Kastike: Sekoita yhteen oliiviöljy, balsamico sekä suola ja pippuri.
2. Viipaloi mozzarella. Asettele leikkeleet, juusto ja vihannekset kauniisti isolle vadille. Tiputtele päälle vinegrettiä juuri ennen tarjoilua ja tarjoile grissinien kanssa.
Italialainen antipasto voi olla erilaista kinkkua, ilmakuivattua, savustettua, keitettyäkin. Se voi olla salamia tai muuta maukasta, karkearakenteista makkaraa. Se voi olla sardelleja, oliiveja, sieniä. Mausteliemeen säilötyt vihannekset sopivat loistavasti antipastolautaselle. Pidä meidän tarjotintamme vain ehdotuksena ja vaihda aineksiin omia suosikkejasi.
1. Kastike: Sekoita yhteen oliiviöljy, balsamico sekä suola ja pippuri.
2. Viipaloi mozzarella. Asettele leikkeleet, juusto ja vihannekset kauniisti isolle vadille. Tiputtele päälle vinegrettiä juuri ennen tarjoilua ja tarjoile grissinien kanssa.