Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet
Julkaistu
Tämä on helposti valmistettava kutsualkuruoka, joka sopii yhtä hyvin ennen kalaa kuin lihaakin. Ellet löydä parmankinkkua, sen voi korvata muulla hyvänlaatuisella kylmäsavukinkulla.
Neljälle
- 200 g surimia
- 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
- 1-2 rkl chilikastiketta
- 1 tl ranskalaista sinappia
- 8 viipaletta parmankinkkua
- suolaa, pippuria
Tarjoiluun
- sekasalaattia, jonka maustat oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla, pippurilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä
Valmistusohje
1. Paloittele surimit pienemmiksi. Sekoita ranskankerma ja muut ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä seos mielellään hetki ennen tarjoilua.
2. Laita nokare täytettä jokaiselle kinkkuviipaleelle ja kääri rullalle. Tarjoile salaatin ja paahdettujen pinjansiementen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka