Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Surimitäytteiset parmankinkkukääryleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helposti valmistettava kutsualkuruoka, joka sopii yhtä hyvin ennen kalaa kuin lihaakin. Ellet löydä parmankinkkua, sen voi korvata muulla hyvänlaatuisella kylmäsavukinkulla.

Neljälle

  • 200 g surimia
  • 2 dl crème fraichea (ranskankermaa)
  • 1-2 rkl chilikastiketta
  • 1 tl ranskalaista sinappia
  • 8 viipaletta parmankinkkua
  • suolaa, pippuria

Tarjoiluun

  • sekasalaattia, jonka maustat oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla, pippurilla ja paahdetuilla pinjansiemenillä

Valmistusohje

1. Paloittele surimit pienemmiksi. Sekoita ranskankerma ja muut ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä seos mielellään hetki ennen tarjoilua.

2. Laita nokare täytettä jokaiselle kinkkuviipaleelle ja kääri rullalle. Tarjoile salaatin ja paahdettujen pinjansiementen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Parmankinkkua