Juusto- ja oliivitäytteiset lehtipihvit
Miten hyvää ja helppoa ruokaa ovatkaan lehtipihvit. Tässä tulee täytetty muunnelma, jolloin arkiruoka muuttuukin juhla-ateriaksi. Esimerkiksi keitetty tagliatelle sopii hyvin lisäkkeeksi.
Neljälle
- 4 viipaletta lehtipihviä à 90 g
- 4 viipaletta cheddar-juustoa
- 2 tomaattia
- 100 g tuoretta pinaattia
- 20 mustaa oliivia
- mustapippuria
- 1 tl valkosipulijauhetta
- suolaa ja valkopippuria
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- keitettyä tagliatellea
Valmistusohje
1. Jaa tomaatit lohkoiksi ja puhdista pinaatti, poista paksut lehtiruodit, revi isot lehdet pienemmiksi. Poista kivet oliiveista.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta lehtipihvit mustapippurilla myllystä, suolalla, valkopippurilla ja valkosipulijauheella. Paista pihvit pannulla kauniinvärisiksi.
3. Aseta cheddarviipale jokaiselle pihvinpuolikkaalle, Jaa pinaatti, tomaatit ja oliivit päälle. Käännä pihvin täyttämätön puoli täytteen päälle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Kuumenna pihvejä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa juuri keitetyn tagliatellen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka