Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juusto- ja oliivitäytteiset lehtipihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Miten hyvää ja helppoa ruokaa ovatkaan lehtipihvit. Tässä tulee täytetty muunnelma, jolloin arkiruoka muuttuukin juhla-ateriaksi. Esimerkiksi keitetty tagliatelle sopii hyvin lisäkkeeksi.

Neljälle

  • 4 viipaletta lehtipihviä à 90 g
  • 4 viipaletta cheddar-juustoa
  • 2 tomaattia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 20 mustaa oliivia
  • mustapippuria
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • suolaa ja valkopippuria
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • keitettyä tagliatellea

Valmistusohje

1. Jaa tomaatit lohkoiksi ja puhdista pinaatti, poista paksut lehtiruodit, revi isot lehdet pienemmiksi. Poista kivet oliiveista.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta lehtipihvit mustapippurilla myllystä, suolalla, valkopippurilla ja valkosipulijauheella. Paista pihvit pannulla kauniinvärisiksi.

3. Aseta cheddarviipale jokaiselle pihvinpuolikkaalle, Jaa pinaatti, tomaatit ja oliivit päälle. Käännä pihvin täyttämätön puoli täytteen päälle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Kuumenna pihvejä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa juuri keitetyn tagliatellen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi