Juusto- ja oliivitäytteiset lehtipihvit
Miten hyvää ja helppoa ruokaa ovatkaan lehtipihvit. Tässä tulee täytetty muunnelma, jolloin arkiruoka muuttuukin juhla-ateriaksi. Esimerkiksi keitetty tagliatelle sopii hyvin lisäkkeeksi.
Neljälle
- 4 viipaletta lehtipihviä à 90 g
- 4 viipaletta cheddar-juustoa
- 2 tomaattia
- 100 g tuoretta pinaattia
- 20 mustaa oliivia
- mustapippuria
- 1 tl valkosipulijauhetta
- suolaa ja valkopippuria
- voita paistamiseen
Tarjoiluun
- keitettyä tagliatellea
Valmistusohje
1. Jaa tomaatit lohkoiksi ja puhdista pinaatti, poista paksut lehtiruodit, revi isot lehdet pienemmiksi. Poista kivet oliiveista.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta lehtipihvit mustapippurilla myllystä, suolalla, valkopippurilla ja valkosipulijauheella. Paista pihvit pannulla kauniinvärisiksi.
3. Aseta cheddarviipale jokaiselle pihvinpuolikkaalle, Jaa pinaatti, tomaatit ja oliivit päälle. Käännä pihvin täyttämätön puoli täytteen päälle ja kiinnitä cocktailtikuilla. Kuumenna pihvejä uunissa 10 minuuttia. Tarjoa juuri keitetyn tagliatellen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kapen helppo kurpitsapasta