Kinkkurullat avokadon ja parsan kera

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka, joka on juhlava aloitus päivälliselle. Se on kuitenkin valmistettava viime tipassa, jotteivät avokadot tummu.

Neljälle

  • 1 avokado
  • 16 vihreää parsaa
  • 1 tomaatti
  • 1 keltasipuli
  • 8 viipaletta keittokinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 maustemitta tabascoa
  • muutama tippa puristettua sitruunamehua

Tarjoiluun

  • vinaigrettea
  • paprikasuikaleita
  • jäävuorisalaattia

Valmistusohje

1. Koverra avokadosta hedelmäliha ja soseuta se, lisää muutama tippa sitruunamehua ja sekoita. Kuutioi tomaatti, kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatti, sipuli ja tabasco avokadoon. Puhdista parsat ja keitä 5-8 minuuttia niiden paksuudesta riippuen, huuhdo kylmässä vedessä.

2. Asettele avokadoseosta kinkkuviipaleille, päälle parsaa ja kääri rullalle.

3. Suikaloi salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Laita päälle kinkkurullat ja koristele paprikasuikalein. Norota päälle hieman vinaigrettea.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!