Kinkkurullat avokadon ja parsan kera

Tämä on nopeasti valmistuva alkuruoka, joka on juhlava aloitus päivälliselle. Se on kuitenkin valmistettava viime tipassa, jotteivät avokadot tummu.

Neljälle

  • 1 avokado
  • 16 vihreää parsaa
  • 1 tomaatti
  • 1 keltasipuli
  • 8 viipaletta keittokinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 maustemitta tabascoa
  • muutama tippa puristettua sitruunamehua

Tarjoiluun

  • vinaigrettea
  • paprikasuikaleita
  • jäävuorisalaattia

Valmistusohje

1. Koverra avokadosta hedelmäliha ja soseuta se, lisää muutama tippa sitruunamehua ja sekoita. Kuutioi tomaatti, kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatti, sipuli ja tabasco avokadoon. Puhdista parsat ja keitä 5-8 minuuttia niiden paksuudesta riippuen, huuhdo kylmässä vedessä.

2. Asettele avokadoseosta kinkkuviipaleille, päälle parsaa ja kääri rullalle.

3. Suikaloi salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Laita päälle kinkkurullat ja koristele paprikasuikalein. Norota päälle hieman vinaigrettea.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.