Appelsiinisalaatti

Tämä helposti valmistuva hedelmäsalaatti on kokeilemisen arvoinen jälkiruoka. Paras lopputulos syntyy tuoreista taateleista. Ohje on peräisin Kongosta.

4 annosta

  • 3-4 appelsiinia
  • 10 taatelia
  • ½ dl maapähkinöitä
  • 1 dl kookoshiutaleita

Valmistusohje

1. Kuro ja viipaloi appelsiinit ja leikkaa viipaleet paloiksi. Poista kivet taateleista hienonna ne. Sekoita appelsiinit ja hienonnetut taatelit.

2. Jos käytät suolapähkinöitä, huuhtele suola pois ja kuivata pähkinät talouspaperin päällä. Hienonna pähkinät ja sekoita ne hedelmien joukkoon.

3. Ripottele kookoshiutaleet vadin pohjalle ja lusikoi päälle hedelmäsalaatti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.