Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Appelsiinisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä helposti valmistuva hedelmäsalaatti on kokeilemisen arvoinen jälkiruoka. Paras lopputulos syntyy tuoreista taateleista. Ohje on peräisin Kongosta.

4 annosta

  • 3-4 appelsiinia
  • 10 taatelia
  • ½ dl maapähkinöitä
  • 1 dl kookoshiutaleita

Valmistusohje

1. Kuro ja viipaloi appelsiinit ja leikkaa viipaleet paloiksi. Poista kivet taateleista hienonna ne. Sekoita appelsiinit ja hienonnetut taatelit.

2. Jos käytät suolapähkinöitä, huuhtele suola pois ja kuivata pähkinät talouspaperin päällä. Hienonna pähkinät ja sekoita ne hedelmien joukkoon.

3. Ripottele kookoshiutaleet vadin pohjalle ja lusikoi päälle hedelmäsalaatti.

Tuoreimmat aiheesta

Sitrussalaatti