Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vadelmilla täytettyä melonia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on raikas lopetus päivälliselle, ja käytännöllistä, koska jälkiruoan voi valmistaa etukäteen.

Neljälle

  • 2 kypsää cantaloupemelonia
  • 5 dl vadelmia
  • 2 rkl raakaruokosokeria
  • 2 rkl portviiniä

Valmistusohje

1. Leikkaa melonien päistä ohuet viipaleet pois, niin että puolikkaat pysyvät ”pystyssä”. Halkaise melonit.

2. Poista siemenet lusikalla. Koverra sitten hedelmäliha ja paloittele pienemmiksi paloiksi. Puhdista vadelmat.

3. Lado melonia, vadelmia ja sokeria meloninkuoriin. Pirskottele päälle portviini. Säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti