Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Fenkoli-appelsiini-pähkinäsalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä salaatti ei ainoastaan maistu hyvälle, vaan myös näyttää huokuttelevalle.

Ainekset

  • 1 (200g)fenkoli ohuina suikaleina tai raasteena
  • 2 appelsiinia viipaleina
  • 1 dl pekaani- tai saksanpähkinöitä
  • 2 dl versoja tai ituja
  • 2 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • 2 tl rosepippuria

Valmistusohje

Asettele fenkolisuikaleet, appelsiiniin viipaleet ja vesot tai idut raidoittain tarjoiluvadille tai annoksina pienille lautasille. Valuta öljyä, ripottele suola ja rosepippurit salaatin päälle.

Sopii alkupalaksi, välipalaksi ja lisäkkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Sitrussalaatti