Taatelimakeiset
Nämä makeiset valmistuvat ilman kuumentamista. Voit tarjota niitä kahvipöydässä tai jälkiruokana hedelmien kera. Taatelit ja tomusokeri antavat herkkupaloille niiden makean ja täyteläisen maun.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
50 kappaletta
- 200 g kuivattuja, kivettömiä taateleita
- 50 g saksanpähkinöitä
- 50 g manteleita
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Hienonna taatelit, pähkinät ja mantelit ja sekoita ne käsin kulhossa tahnaksi.
2. Ripottele työtasolle tai isolle leikkuulaudalle tomusokeria. Pyöritä hedelmätahna pitkäksi, noin 2 cm leveäksi tangoksi. Jos tahna tarttuu kiinni, ripottele lisää tomusokeria.
3. Leikkaa tanko paloiksi ja kierittele palat tomusokerissa. Säilytä viileässä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku