Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Blinit ilman olutta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 2 dl kermaviiliä
  • 10 g hiivaa
  • 1,5 dl tattarijauhoja
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl sokeria
  • 1 dl lämmitettyä maitoa
  • 1 tl suolaa
  • 20 g voisulaa
  • 1 munan keltuainen
  • 1 munan valkuainen

Valmistusohje

Lämmitä kermaviili kädenlämpöiseksi, lisää hiiva sokeri ja puolet jauhoista. Anna taikinan kohota.

Vaahdota valkuainen ja lämmitä maito. Lisää loput aineet taikinaan, viimeisenä vaahdotettu valkuainen nostellen.

Paista kirkkaan voin kanssa rapeiksi pikkublineiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Blinit