1. Leikkaa terävällä veitsellä paahtopaistin päästä päähän 2½ cm syvä viilto. Älä kuitenkaan halkaise paistia. Täytä paisti auki suureksi pihviksi. Pehmitä lihaa lihanuijalla. Levitä päälle makkarat ja taita paisti kiinni. Sulje cocktailtikuilla tai valmiiksi kutistetulla puuvillalangalla, jotta täyte pysyy paistin sisällä.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi paprika. Ruskista paisti öljyssä kohtalaisella lämmöllä. Nosta paisti pataan. Lisää sipuli, valkosipuli, paprika, oregano, suola, pippuri, laakerinlehdet ja paseeratut tomaatit. Hauduta kannen alla 2-2½ tuntia, kunnes liha on kypsää.
3. Nosta paisti padasta lämmitetylle tarjoiluvadille. Anna vetäytyä hetki ennen leikkaamista. Poimi laakerinlehdet kastikkeesta ja kuori vaahto pinnalta. Valele paistin päälle hieman kastiketta ja kaada loput kastikkeesta tarjoilukulhoon.